X

Πανηγύρια στην Θεσσαλονίκη, επεισόδια στο Καραϊσκάκης

Χιλιάδες κόσμου αποθέωσαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ενώ ο εκνευρισμός στον Πειραιά «επιβραβεύτηκε» με συλλήψεις.

Ant1news

«Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις» τραγουδούσαν στον προπονητή τους οι σχεδόν 2000 οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να υποδεχτούν την αποστολή του ΠΑΟΚ, που «διέλυσε» τον πρωταθλητή μέσα στην έδρα του.

Πιο πριν, σχεδόν 200 άτομα είχαν «ξεπροβοδίσει» τον ΠΑΟΚ από την Αθήνα.

Η αποστολή έφτασε στην Θεσσαλονίκη στις 1.35 και έγινε…η νύχτα μέρα, από τα καπνογόνα και τα πανηγύρια, προς τιμήν του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Ο κόσμος χαίρεται κι οι πανηγυρισμοί είναι για το τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα τον επόμενο και δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί η ομάδα. Το θέμα είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος» δήλωσε ο κόουτς του «Δικέφαλου του Βορρά».

Στο μεταξύ, στον Πειραιά, η ήττα από τους ασπρόμαυρους δεν έγινε και πολύ εύκολα δεκτή. Μετά το τέλος του αγώνα, ομάδα οπαδών, από τις θύρες 1, 2 και 7 προκάλεσε επεισόδια και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ. Εκτοξεύτηκαν πέτρες και καθίσματα και έλαβαν απάντηση με χρήση χημικών.

Συνολική έντεκα οπαδοί συνελήφθησαν.