X

Πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Ο Πέτριτς χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό. Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Νίκης Βόλου.

Ant1news

Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, με πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Από μοιραίος παίκτης για τους «πράσινους», ο Μλάντεν Πέτριτς έγινε «ήρωας», σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 81ο λεπτό.

Στο 9’ ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού είπε «όχι» στον Μπαϊράμι, ο οποίος πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Πέτριτς σούταρε άουτ από πλάγια θέση.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι «πράσινοι» είχαν διπλή ευκαιρία. Ο Μπούι πλάσαρε και έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κούσας. Λίγο αργότερα ο Καρέλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπρακάλι.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου και αφού απείλησε με Καπέλ και Μαρτίνες, είχε δοκάρι σε σουτ του τελευταίου στο 38ο λεπτό.

Το δοκάρι σημάδεψε και ο Κροάτης φορ του Παναθηναϊκού στο 45’.

Ο Μπούι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 58ο λεπτό, όταν βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Στο 81ο λεπτό ήρθε η «λύτρωση» για τον Παναθηναϊκό, με τον Πέτριτς να παίρνει το αίμα του πίσω για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Κέβιν Μαρτίνες, Κούσας, Μπεχαράνο, Καπέλ (78’ Κόρμπος), Γοδόι, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Βασιλείου (65’ Άλβες), Φωτάκης (72’ Καλογέρης).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Δώνης, Ζέκα, Μπούι (78’ Λαγός), Μπαϊράμι (76’ Ντίνας), Καρέλης (54’ Μπεργκ), Πέτριτς.

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα της Νίκης Βόλου.

Ο Μπακασέτας στο 41ο λεπτό και ο Μάσα στις καθυστερήσεις του ματς, πέτυχαν τα γκολ των Αρκάδων, που συνεχίζουν να φιγουράρουν ψηλά στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Αργύρης (79’ Νικλητσιώτης), Ίβενς, Τσουκάνης, Κοτσαρίδης (67’ Μέτσε), Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (46’ Κορέτας), Μάρτινς, Μουζακίτης, Τζιώρας.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Τιέ Μπι (60’ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Μπακασέτας (60’ Ουσέρο), Μάσα, Φερνάντες (72’ Τσοκάνης), Πάρα.