X

Σούπερ Ρεάλ με διαστημικό Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σημείωσε το 23ο χατ τρικ στην καριέρα του στην Primera Division και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία άνετη νίκη με 3-0 επί της Θέλτα.

Ant1news



Με μεγάλο πρωταγωνιστή, για μία ακόμη φορά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Θέλτα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας τις 12 νίκες στην φετινή Primera Division.

Ο Πορτογάλος επιθετικός άνοιξε το σκορ με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό, στο 65΄ έγραψε το 2-0, ενώ στο 81΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έγραψε ιστορία στο ισπανικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 23 χατ τρικ στην καριέρα του στην Primera.

Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Έλτσε χάρη στα γκολ του Χιμένες (16΄) και του Μάντζουκιτς (53΄), ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο γνώρισε την ήττα με 1-0 μέσα στο γήπεδό της από την Κόρδοβα.

H Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, υποδέχεται την Κυριακή την Εσπανιόλ στο Καμπ Νου, με στόχο να επανέλθει στη 2η θέση της βαθμολογίας, όπου ανέβηκαν οι «ροχιμπλάνκος» μετά τη σημερινή νίκη τους.