X

Βαθιά «ανάσα» για Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου

Πολύτιμες νίκες πήραν ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός και η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ant1news



Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ πήρε ο Λεβαδειακός στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Λιβαδειάς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντζιο, που σημείωσε και τα δύο γκολ, έκαμψε την αντίσταση των κρητικών και έφυγε με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο, φτάνοντας τις 3 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό, ενώ κλείδωσε τη νίκη για τον Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με τη νίκη αυτή οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη 12η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήραν επίσης ο Παναιτωλικός και η Νίκη Βόλου, που επικράτησαν εντός έδρας με 2-1 και 2-0 του Πανιωνίου και της Καλλονής, αντίστοιχα, για την 13η αγωνιστική.

Οι Βολιώτες με «εκτελεστή» τον Σκουρτάι, που σκόραρε στο 46΄και στο 77΄, πήραν την 2η φετινή νίκη τους και «ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αντίστοιχα, η ομάδα του Αγρινίου κόντρα στους «κυανέρυθρους» πέτυχε την 4η φετινή νίκη της χάρη στα γκολ του Κάπελ (62λ΄) και του Μαλεζά (78΄), ανεβαίνοντας στην 10η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Γιάννου στο 82ο λεπτό.

Νωρίτερα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.