X

Χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον δεύτερο Ολυμπιακό και να μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στροφή σε Εστορίλ και σύσκεψη για τα μεταγραφικά.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και δεν μπόρεσε να μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Οι ''πράσινοι'' εξακολουθούν να βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ μείωσαν στους 5 πόντους τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το ζητούμενο πλέον είναι το 3 στα 3 στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές, με Πανθρακικό στη Λεωφόρο, με Ξάνθη στα Πηγάδια και με Κέρκυρα εντός έδρας. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι με την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, θα βελτιωθεί η απόδοση της και θα μπορέσει να παλέψει για τον τίτλο.

Άλλωστε έχει ήδη αποκτηθεί ο Σωτήρης Νίνης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και θα ακολουθήσει ένας κεντρικός αμυντικός και ενδεχομένως ένας επιθετικός. Οι Φύσσας-Βόκολος-Αναστασίου θα έχουν σύσκεψη μέσα στην εβδομάδα για να καταλήξουν στον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας που αποτελεί προτεραιότητα και θα συζητήσουν και για την επιθετική γραμμή.

Το τριφύλλι στρέφει τώρα την προσοχή του στο τελευταίο παιχνίδι για το Europa League με την Εστορίλ την Πέμπτη στη Λεωφόρο με στόχο τη νίκη (200 χιλιάδες ευρώ είναι το μπόνους της ΟΥΕΦΑ) για να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη.