X

Απίστευτο γκολ από τη Λέγκια Βαρσοβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είστε από αυτούς που συμφωνούν με τον Ίβιτσα Όσιμ σχετικά με το ποιόν… της μπάλας, θα λατρέψετε αυτό το γκολ.

Ant1news

Η Λέγκια Βαρσοβίας τερμάτισε πρώτη στον 12ο όμιλο του Europa League και πήρε μαζί με την Τραμπζονσπόρ την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου και οι Πολωνοί επικράτησαν με 2-0, σφραγίζοντας την πρωτιά.

Αυτό που θα μείνει όμως στο μυαλό όσων παρακολούθησαν τον αγώνα, ήταν το ένα από τα δύο τέρματα που επετεύχθησαν, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει το βραβείο του πιο περιπετειώδους τέρματος της χρονιάς. Σε μια φάση διαρκείας στο τέρμα των Τούρκων οι παίκτες της Λέγκια επιχείρησαν 4 φορές να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Τις 2 πρώτες φορές το όχι το είπε ο τερματοφύλακας της Τραμπζονσπόρ, Οζτούρκ, στην τρίτη προσπάθεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και την τέταρτη φορά ένας αμυντικός των φιλοξενουμένων απόκρουσε πάνω στη γραμμή. Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν όμως οι επιθετικοί των Πολωνών , το έκαναν μόνοι τους οι Τούρκοι. Μετά την απόκρουση του αμυντικού πάνω στη γραμμή του τέρματος, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του γκολκίπερ και αναπαύθηκε στο βάθος της εστίας του.