X

«Πράσινος» ο Καρέλης έως το 2018

Ο Νίκος Καρέλης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018. Σενάρια για τον Ισπανό αμυντικό Χουάνμα και η περίπτωση επιστροφής του Λέτο.

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Μετά τους Νάνο-Ατζαγκούν-Ντίνα, σειρά πήρε ο Νίκος Καρέλης. Ο διεθνής επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με αυξημένες απολαβές και εξέφρασε την ικανοποίηση του: 

''Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Θέλω να κατακτήσουμε μαζί όσο περισσότερους τίτλους γίνεται''. 

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι ''πράσινοι'' ενδιαφέρονται για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Νουμάνθια, Χουάνμα, ενώ επιβεβαιώνεται ότι το τριφύλλι θα επιχειρήσει να πείσει τον Σεμπαστιάν Λέτο για να επιστρέψει στην ομάδα. Ο Αργεντινός μέσος θέλει να φύγει από την ιταλική Κατάνια και ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τον φέρει άμεσα πίσω, σε αντίθετη περίπτωση η υπόθεση θα απασχολήσει εκ νέου το καλοκαίρι.