X

Με Αμπιντάλ κόντρα στον Πανιώνιο

Ίσως το αποχαιρετιστήριο ματς του Γάλλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ant1news

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τον Ερίκ Αμπιντάλ στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο τελευταίο ματς του Γάλλου σούπερ σταρ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Η εφημερίδα «Equipe» υποστηρίζει πως ο Αμπιντάλ θα παραχωρήσει την ερχόμενη Παρασκευή συνέντευξη Τύπου και θα ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Πάντως, ο Γάλλος αναμένεται να είναι μία από τις αλλαγές που θα κάνει ο Μίτσελ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Μαδριλένος προσανατολίζεται να «φρεσκάρει» την ομάδα και να δώσει θέση βασικού στους Αφελάι, Μανιάτη και Ντοσεβί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις.

Αναλυτικά στην 18αδα βρίσκονται οι Μέγερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά.

Στο μέτωπο των μετεγγραφών, οι Τούρκοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε διαπραγματεύονται την ανταλλαγή του Μπρούνο Άλβες με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δεν έγινε κάτοικος Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι για οικογενειακούς λόγους.