X

Τρέχει για στόπερ ο Παναθηναϊκός μετά το «ναυάγιο» στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μετά την απογοητευτική εμφάνιση του και την βαριά ήττα στην Ξάνθη.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να μπει για τα καλά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα του στο πρωτάθλημα, με την άμυνα του να θυμίζει...παιδική χαρά στην Ξάνθη και πλέον τρέχει για να αποκτήσει έναν στόπερ που θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. 

Ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος θα πραγματοποιήσει νέο ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει παίκτη και τη Δευτέρα θα υπάρξει σύσκεψη με τους Γιάννη Αναστασίου και Τάκη Φύσσα για να παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας. Στη λίστα του τριφυλλιού βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Σέρβος Στάνκοβιτς που μένει ελεύθερος από την Παρτιζάν, ο Ισπανός Χουάνμα της Νουμάνθια και ο Ουρουγουανός Ροντρίγκεζ της Ελλάς Βερόνα. 

Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα μέσα στο 2014 με αντίπαλο την Κέρκυρα στη Λεωφόρο με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, ευελπιστώντας παράλληλα σε βαθμολογικές απώλειες του Ολυμπιακού το Σάββατο στη Μυτιλήνη και του ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λιβαδειά.