X

«Λύτρωση» στο φινάλε για τη Βέροια στην Κομοτηνή

Με ένα γκολ του Καλτσά στο 89΄, η Βέροια απέσπασε την ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ant1news



Με λυτρωτή τον Νίκο Καλτσά η Βέροια «έσωσε» την παρτίδα και τον ένα βαθμό στην Κομοτηνή. Η «βασίλισσα του Βορρά» αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 80΄, ισοφάρισε σε 1-1 τον Πανθρακικό στο 89ο λεπτό και έφυγε με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των αντιπάλων της, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Κομοτηνής ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10 λεπτό της αναμέτρησης με τον Χρήστο Τζάνη και έχασε σπουδαία ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη στο 72ο λεπτό, όταν και ο Ντιγκινί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Βέροια στο φινάλε, φτάνοντας στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μάλιστα με δέκα παίκτες από το 80ο λεπτό του αγώνα λόγω της αποβολής του Ραούλ Μπράβο.



Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Πανθρακικός παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Βέροια διατηρήθηκε εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (46’ Χρήστου), Κάσες (40’ Μορένο), Παπαγεωργίου, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (90+1' Αράμπα), Ποτουρίδης.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπράβο, Αραγονές (68’ Μάντζεκ), Όστοϊτς, Κάλι, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (78' Κάμπορα), Παυλίδης (59’ Μπαργκάν).