X

Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο Πλατανιάς

Με πρωταγωνιστή τον Τετέ ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Ant1news



Με ένα γκολ του Τετέ στο 84ο λεπτό ο Πλατανιάς έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ και πήρε τη νίκη με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν και προσπάθησαν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στις μεγαλύτερες τους ευκαιρίες, είδαν την μπάλα αρχικά να σταματά στο δοκάρι του Λόρια στην κεφαλιά του Μπανανά στο 11ο λεπτό, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τετέ στο 48΄.

Τελικά τη λύση έδωσε ο τελευταίος στο 84ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την αστάθεια του Λόρια, έγραψε το τελικό 1-0, χαρίζοντας τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, που ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, ο ΟΦΗ γνώρισε την 9η φετινή ήττα του και διατηρήθηκε στην 15η θέση με μόλις 14 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Αγκιλέρα (23' Μαχαμάτ) , Τζίλβαν Γκόμεζ, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς (79' Μενδρινός), Τόρες (66' Ναζλίδης).

ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Μπανούσης (86' Ροβίθης), Μιλιάζες, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Φερνάντεθ (83' Μαραθιανός), Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος.