X

Με «πεντάρα» επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Με μία καταιγιστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός σκόρπισε με 5-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και πέρασε - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ant1news



Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα με την Καλλονή για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 5-0 εκτός έδρας την ομάδα της Μυτιλήνης και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, όμως, ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μίτσελ άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Μανιάτη και πήγε με αυτό το προβάδισμα (0-1) στα αποδυτήρια, ωστόσο, επέστρεψε για το δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να «καθαρίσει» τη νίκη.

Αρχικά ο Ντομίνγκες στο 63ο λεπτό, έγραψε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που κέρδισε ο Μπενίτες) το 2-0, ενώ στη συνέχεια ο Μπενίτες, που είχε και δοκάρι στο 90΄, με δύο γκολ στο 65 ΄και στο 73΄, έκανε το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπουχαλάκης στο 78΄, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0 για τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (74' Μπαρέρα), Γιορέντε, Πιπίνης, Καλτσάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Μανούσος (79' Ραζάκ), Μίνγκας (74' Κύπρου).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (79' Βούρος), Αμπιντάλ, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι (66' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (71' Φορτούνης), Μήτρογλου, Μπενίτες.