X

Έμειναν στο «Χ» Ρόμα και Μίλαν

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μίλαν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Ant1news



Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Μίλαν στο «Ολίμπικο», στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους να ανοίγει και πάλι στο +3.

Τόσο οι «τζιαλορόσι» όσο και οι «ροσονέρι» έψαξαν το γκολ και ιδίως οι γηπεδούχοι, που πίεσαν ασφυκτικά στο τέλος, όμως, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να μοιραστούν από ένα βαθμό. Η Ρόμα πλέον βρίσκεται στη 2η θέση με 36 βαθμούς, ενώ η Μίλαν στην 7η με 25.

Στην Ισπανία και στην Primera Division, ξεχώρισε το Σάββατο η επιβλητική νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-0 επί της Κόρδοβα στο «Καμπ Νου», για την 16η αγωνιστική, με την οποία οι «μπλαουγκράνα» μείωσαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στον ένα βαθμό (με ένα παιχνίδι περισσότερο). Τα γκολ των Καταλανών πέτυχαν οι Πέδρο (2΄), Σουάρες (53΄), Πικέ (80΄) και Μέσι (82΄, 90+1΄).

Στην Αγγλία, τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας, για την 17η αγωνιστική της Premier League και έπιασε στη βαθμολογία την πρωτοπόρο Τσέλσι, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Άστον Βίλα και απώλεσε άλλους δύο σημαντικούς βαθμούς στην μάχη που δίνει για να διατηρηθεί σε… κούρσα τίτλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπεντεκέ στο 18΄, ενώ οι  «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν με τον Φαλκάο στο 53ο λεπτό.

Πλέον η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, επτά πίσω από τη «Σίτι» και την Τσέλσι.