X

Μπεργκ από το 2015

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Κέρκυρα τη Δευτέρα στο τελευταίο παιχνίδι για το 2014. Τι γίνεται με τον στόπερ αλλά και τους Λέτο-Γκαλίτσιο.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Κυριακή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη Πέμπτη που του στέρησε τη συμμετοχή στην Ξάνθη και ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής και για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει και τον τραυματία Νάνο με τον τιμωρημένο Σίλντενφελντ και οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες ώστε να αποχαιρετήσουν με νίκη το 2014.

Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (ο Βόκολος παρακολούθησε το Σάββατο τον Ισπανό Χουάνμα χωρίς να ικανοποιηθεί), ενώ στο προσκήνιο παραμένει και η περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Αργεντινός μέσο να είναι θετικός στο να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον δεξιό μπακ Γιώργο Γκαλίτσιο που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την βελγική Λόκερεν.