X

Εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Ο Ρικάρντο Κόστα άναψε το «πράσινο φως» στους «ερυθρόλευκους» ενώ εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση Ροζίτσκι.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Αλ Σαλίγια για τον δανεισμό του Ρικάρντο Κόστα, περιμένοντας παράλληλα νέα από το Λονδίνο για τον Τόμας Ροζίτσκι.

Ο Ρικάρντο Κόστα άναψε το «πράσινο φως» στους «ερυθρόλευκους». Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού και να συναντηθεί και πάλι με τον καλό του φίλο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Πορτογάλος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με την Αλ Σαλίγια και η ομάδα του Πειραιά θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού όπως είχε κάνει πέρυσι αυτή την εποχή και με τον Νέλσον Βαλντέζ.

Εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας αναμένονται και στην υπόθεση Ροζίτσκι. Ο Τσέχος έχει πάρει το «μήνυμα» από τον Αρσέν Βενγκέρ πως δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Αλσατού για την Άρσεναλ και αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του. Η περίπτωση του 34χρονου είναι πολύ δύσκολη και γι’ αυτό οι πρωταθλητές Ελλάδος κρατούν «μικρό καλάθι».

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο αρχηγός της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ. Το συμβόλαιο του 28χρονου Γάλλου μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.