X

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε για το καλοκαίρι τον 24χρονο μεσο-επιθετικό της Βέροιας Νίκο Καλτσά, ενώ ενδέχεται να κινηθεί για δύο κεντρικούς αμυντικούς τον Ιανουάριο. Ποια ονόματα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Νίκος Καλτσάς είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Βέροιας στο πρωτάθλημα με 6 γκολ και 3 ασίστ, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκαν για τον 24χρονο μεσο-επιθετικό που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να έρθει σε  συμφωνία με τον παίκτη που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στις αρχές του 2015.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά και να δοθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σπύρος Ρισβάνης (ενδιαφέρεται ο Πανιώνιος), ανοίγοντας το δρόμο για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πρώτος στόχος είναι ο Ουρουγουανός Ροντρίγκες της Βερόνα, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται και ο Ταυλαρίδης με τον Φυτανίδη από τον Ατρόμητο.

Τέλος ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον δεξιό μπακ Γιώργο Γκαλίτσιο που μένει ελεύθερος από την βελγική Λόκερεν, ενώ τον Ιανουάριο θα επιστρέψει από τη Νίκη Βόλου ο Νίκος Μαρινάκης ως εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας του τριφυλλιού.