X

«Πράσινος» ο Ταυλαρίδης

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 35χρονου κεντρικού αμυντικού Στάθη Ταυλαρίδη.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο έμπειρος και δυναμικός στόπερ θα αποτελέσει τη μία από τις δύο μεταγραφές που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας. Το συμβόλαιο του Ταυλαρίδη με τον Ατρόμητο έληγε σε 1,5 χρόνο αλλά ο ίδιος πίεσε παρά πολύ την ομάδα του Περιστερίου για να ντυθεί στα ''πράσινα'' και το τριφύλλι πλήρωσε και ένα σχετικό τίμημα στον Ατρόμητο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ταυλαρίδης είναι από μικρός οπαδός του Παναθηναϊκού και τόνισε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Ατρόμητου: «Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ αφήστε να πάω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου». Μάλιστα χάρισε ένα σημαντικό μέρος από τις οφειλές που είχε ο Ατρόμητος προς τον ίδιο.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου (aggressive, ψηλός, έμπειρος και με άμεση προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα), θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη) και θα είναι στη διάθεση του προπονητή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αποτελώντας το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα έπειτα από την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη.

Ο Ουρουγουανός Ροντρίγκεζ της Βερόνα είναι ο πρώτος στόχος για την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Παναθηναϊκός έκλεισε για το καλοκαίρι τον 24χρονο μεσο-επιθετικό Νίκο Καλτσά που μένει ελεύθερος από τη Βέροια.