X

Γκέλαραν τα φαβορί στην Αγγλία

Ημέρα των ισοπαλιών στην Αγγλία καθώς οι τέσσερεις πρώτες ομάδες στην βαθμολογία ήρθαν ισόπαλες!

Ant1news

Την ξέφρενη πορεία της Τσέλσι κατάφερε να σταματήσει η πολύ φιλόδοξη Σαουθάμπτον που την κράτησε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι που υποδεχόταν την Μπέρνλι, την ομάδα με την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, φάνηκε να έχει εύκολο έργο καθώς στο ημίχρονο προηγείτο με 2-0. Δεν τα κατάφερε όμως καθώς ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά, παραμένοντας στο -3 από την Τσέλσι.

Ούτε η τρίτη στη βαθμολογία Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, μένοντας στην λευκή ισοπαλία στο Λονδίνο απέναντι στη Τότεναμ. Κερδισμένη της αγωνιστικής η Άρσεναλ που επικράτησε στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-1 και έπιασε την Σαουθάμπτον στην τέταρτη θέση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, Άστον Βίλα και Σάντερλαντ έμειναν στο 0-0, η Λέστερ επιβλήθηκε στην έδρα της Χαλ με 1-0, η ΚΠΡ και η Κρίσταλ Πάλλας έμειναν και αυτές στο 0-0,η Στόουκ με δυο γκολ του Ντιούφ επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Μπρόμ, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Νιούκαστλ νίκησε με 3-2 την Έβερτον σε ένα ματς που σκόραραν οι Σισέ και Μιραλάς.