X

«Με 30 εκ. ίσως να δίναμε τον Μαζουάκου»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενόψει της νέας χρονιάς.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στους ρυθμούς του Αρτουρ Μαζουάκου κινούνται οι μεγάλες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να ξεκαθαρίζει πως ο νεαρός Γάλλος θα μείνει στον Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός κι αν η πρόταση πλησιάζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

«(Ο Μαζουακού) είναι μέλος της γενιάς των Πογκμπά, Βαράν και είναι σίγουρα ένας παίκτης που απασχολεί τη μισή Ευρώπη. Πρόθεσή μας είναι να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Με 30 εκατομμύρια ευρώ ίσως να τον δίναμε και να παίρναμε 5-6 παίκτες», φέρεται να δήλωσε στο "tuttosport.com" ο στρατηγικός σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ. 

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενόψει της νέας χρονιάς.

Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι χρονιά ελπίδας για όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, με υγεία και χαρές  Εύχομαι να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, σε όλα τα σπορ, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Διαβεβαιώνω την ερυθρόλευκη οικογένεια ότι συνεχίζουμε, με ασταμάτητη δουλειά, με περισσότερη δύναμη και τα καλύτερα έρχονται. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Εν τω μεταξύ, ένα βίντεο με τις πιο χαλαρές και αστείες στιγμές του 2014 για τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, απο την καθημερινότητα τους σε προπονήσεις άλλά και αγώνες, έδωσαν στην δημοσιότητα οι ερυθρόλευκοι, αποχαιρετώντας με γέλιο τον χρόνο που έφυγε.