X

Με Ταυλαρίδη στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους Μέντες-Νάνο-Σίλντενφελντ αλλά με τον Ταυλαρίδη στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ποδαρικό με το δεξί στο 2015 θέλει να κάνει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, ο Στάθης Ταυλαρίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός θέτει μάλιστα σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Οι απουσίες πάντως είναι αρκετές για το τριφύλλι, αφού εκτός έμειναν οι Νάνο και Μέντες που προπονήθηκαν ατομικά την Παρασκευή και ο Σίλντενφελντ που έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω ίωσης. Το έτερο απόκτημα της ομάδας, ο Σωτήρης Νίνης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τα Χανιά στην Κρήτη. 

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης. 

Στα μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση της Ελλάς Βερόνα για τον 30χρονο Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, Ροντρίγκες.