X

Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Μίτσελ

Το ματς με την Ξάνθη θα κρίνει το μέλλον του Μαδριλένου στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Ο Ολυμπιακός έκανε νικηφόρο ποδαρικό στο 2015, όμως η εμφάνιση του κόντρα στον Πλατανιά ήταν ένα πισωγύρισμα. Ο κόσμος γιούχαρε όλη την ομάδα στη λήξη και αποδοκίμασε τον Μίτσελ στην αλλαγή του Μπενίτες, δείχνοντας την απογοήτευση του για την εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι». Μία εξέλιξη που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επίσης είναι προβληματισμένοι για τις συνεχόμενες χαμηλές «πτήσεις» των πρωταθλητών. 

Ο Μίτσελ μπορεί να πήρε ψήφο εμπιστοσύνης μετά τη νίκη επί της Μάλμε και το εντυπωσιακό πέρασμα από τη Μυτιλήνη, όμως, πλέον, υπάρχει και πάλι μεγάλη δυσαρέσκεια για τον Ισπανό. Όχι μόνο για τον τρόπο που αγωνίζονται οι πειραιώτες, αλλά και για τους χειρισμούς του στο θέμα Αφελάι. Σε συνδυασμό με τον παροπλισμό και άλλων παικτών όπως ο Σαλίνο, η γενική πεποίθηση που επικρατεί είναι ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο προπονητής. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εννοείται ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαδριλένο, αλλά παράλληλα σκέφτεται πρωτίστως το συμφέρον της ομάδας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τουλάχιστον 2 μετεγγραφές πρώτης γραμμής, αλλά το ερώτημα είναι αν μόνο οι ποδοσφαιριστές φτάνουν για να αλλάξει η αγωνιστική συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων».

 

Το ματς με την Ξάνθη θα κρίνει το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εκτός κι αν οι εξελίξεις προλάβουν και η κλεψύδρα έχει ήδη αδειάσει πριν οι πρωταθλητές ταξιδέψουν στα «Πηγάδια».