X

Μετά τη Ρεάλ, «στραβοπάτησε» και η Μπαρτσελόνα

Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 1-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και άφησαν ανεκμετάλλευτη την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βαλένθια.

Ant1news



Την ευκαιρία να περάσει - έστω και προσωρινά - στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Primera Division έχασε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί γνώρισαν την ήττα με 1-0 στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο 2015, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης, που παραμένει, πάντως, στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με αυτογκολ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Ζόρντι Άλμπα. Οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν ασφυκτικά στη συνέχεια για να απαντήσουν στους γηπεδούχους, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα να χάσουν κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν με ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Νωρίτερα, η Βαλένθια έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 2-1 της «βασίλισσας» στο «Μεστάγια». Οι Μαδριλένοι αν και προηγήθηκαν με το εύστοχο πέναλτι του Ρονάλντο στο 14ο λεπτό, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό, δεχόμενοι δύο γκολ στη συνέχεια από τους Μπαραγάν (52΄) και Οταμέντι (65΄), οι οποίοι χάρισαν μία σπουδαία νίκη στις «νυχτερίδες».

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε 3-1
Σεβίλη-Θέλτα  1-0
Έλτσε-Βιγιαρεάλ  2-2
Λα Κορούνια-Αθλέτικ Μπιλμπάο   1-0
Μάλαγα-Αλμερία  1-2
Χετάφε-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2
Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-1
Εσπανιόλ-Εϊμπάρ 1-2
Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα 1-0