X

Με Μίτσελ και Ιμπραΐμ στον Ταύρο ο Ολυμπιακός

Παραμένει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο των πρωταθλητών ο Μίτσελ από τη στιγμή που δεν υπάρχει ικανός αντικαταστάτης.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

«Εφτάψυχος» αποδεικνύεται ο Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εκεί που όλα έδειχναν πως ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι, ο Ισπανός πήρε παράταση ζωής και αντί αύριο να κάνει βόλτες στην Καστιγιάνα της Μαδρίτης, θα καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στον Ταύρο στον αγώνα κυπέλλου με τον Φωστήρα. 

Πως γλίτωσε το ταμείο ανεργίας; Προφανώς γιατί δεν βρέθηκε ο διάδοχος. Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο ματς με τον Πλατανιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης άναψε το «πράσινο φως» για την εύρεση του αντικαταστάτη του Ισπανού, αλλά οι υποψήφιοι δεν καλύπτουν σε πρώτη φάση τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών. Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή του σκηνικού έπαιξε και ο κόσμος.

 Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων των πειραιωτών σε δικτυακές δημοσκοπήσεις τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μίτσελ. Ο Μαδριλένος όχι μόνο δεν «κούνησε μαντίλι», αλλά συμμετείχε και στη μετεγγραφική σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας, με τους «ερυθρόλευκους» να διαψεύσουν στη συνέχεια το ενδιαφέρον για τον Φερνάντο Ουσέρο. 

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλά προς το παρόν «πάγωσε» το θέμα προπονητή. Ο Μίτσελ βρίσκεται στα «σχοινιά» και το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Εκτός από τους αντιπάλους, ο Ισπανός θα πρέπει να «κερδίσει» πρώτα από όλα τους ίδιους του τους ποδοσφαιριστές και να γίνει και πάλι ο κυρίαρχος των αποδυτηρίων. Η κόντρα του με τον Αφελάι έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια τόσο στη διοίκηση όσο και σε… φίλους της ομάδας όπως ο Μίνο Ραϊόλα. Αίφνης ο μάνατζερ του Ολλανδού αλλά και του Κασάμι, πρότεινε στη διοίκηση της Φιορεντίνα τον Ελβετό μέσο, ο οποίος δεν περνάει πλέον καλά στην Ελλάδα. Γιατί άραγε; 

Ο Μίτσελ απέκλεισε τον Αφελάι και από το αυριανό παιχνίδι με τον Φωστήρα, παίρνοντας στην αποστολή έναν άλλον Ιμπραΐμ. Ο λόγος για τον Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πλην των στόπερ, εκτός μάχης έμειναν οι περισσότεροι βασικοί. 

Η αποστολή:  Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Βέργος, Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης, Σαλίνο .