X

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ

Η καρέκλα του έτριζε εδώ και πολύ καιρό και η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη.

Ant1news

Του Αποστόλη Νταλούκα

Το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή Μίτσελ, ανακοίνωσε απόψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται για μια απόφαση στην οποία η διοίκηση των πρωταθλητών κατέληξε μετά το κλίμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε ως αντίκτυπο την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα δυσφορίας στις τάξεις των φιλάθλων.

Μετά από 23 μήνες όπου οι Πειραιώτες πορεύτηκαν σε δρόμους μεγάλων επιτυχιών, έχοντας τον Ισπανό προπονητή στο πάγκο τους ήρθε η ώρα του διαζυγίου έχοντας η ομάδα μπροστά της το περιθώριο της αγωνιστικής ανάκαμψης.

Ήδη στην ατζέντα των υπευθύνων του Ολυμπιακού υπάρχουν ονόματα καταξιωμένων προπονητών, από τον διεθνή χώρο, που θα μπορέσουν άμεσα να μπούνε στο πνεύμα της ομάδας και να συμπορευθούν με τις απαιτήσεις της. Δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής να είναι στον Πειραιά τις επόμενες μέρες, ενώ κανείς δεν επιβεβαιώνει σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει περί προσωρινές λύσης από την εγχώρια αγορά.

Στο ματς του κυπέλλου με τον Φωστήρα χρέη προπονητή θα αναλάβει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Μεταγραφικά

Από την ομάδα του Πειραιά διαψεύσθηκε χθες σενάριο απόκτησης του Αργεντινού Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης. Παραμένει στο προσκήνιο ο Γάλλος Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις όπως βέβαια και ο Τσέχος Ροζίτσκι που παίρνει στα τελευταία ματς περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ, ενώ στη γειτονική Ιταλία τα μέσα ενημέρωσης εμμένουν στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Ταχτσίδη από τη Βερόνα.