X

Αποκλείστηκαν Καλλονή, Πλατανιάς και Εργοτέλης

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισαν Λεβαδειακός, Ηρακλής, Βέροια, Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης και Τύρναβος.

Ant1news

Ο Πλατανιάς ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή, προκειμένου να πάρει την πρόκριση, όμως οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν ένα «χρυσό» βαθμό με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασαν στα Χανιά. Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός επικρατούσε εύκολα με 2-0 του Εθνικού Γαζώρου και τερμάτιζε στην 1η θέση του ομίλου.

Βαθμολογία 4ου Ομίλου
7 Λεβαδειακός
5 Ηρακλής
4 Πλατανιάς
0 Εθνικός Γαζώρου

Τη Βέροια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ακολούθησε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Όσο για τον Εργοτέλη,παραδόθηκε στην αξιόμαχη Ερμιονίδα, από την οποία γνώρισε την ήττα με 2-0.

Βαθμολογία 6ου Ομίλου
7 Βέροια
5 Απόλλων
3 Ερμιονίδα
1 Εργοτέλης

Ένας βαθμός ήταν αρκετός για τον Τύρναβο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης και το τελικό 1-1 δεν άφησε στενοχωρημένη καμία από τις δύο ομάδες. Μοιραία, το επιβλητικό 5-0 της Καλλονής επί του Αιγινιακού δεν είχε αντίκρισμα, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βαθμολογία 7ου Ομίλου
7 Αστέρας Τρίπολης
5 Τύρναβος
4 Καλλονή
0 Αιγινιακός

Αναλυτικά οι αγώνες της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας:

Φωστήρας-Ολυμπιακός: 0-2
Πανιώνιος-Παναχαϊκή: 4-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς: 2-1
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ: 0-0
Εθνικός Γαζώρου-Λεβαδειακός: 0-2
Πλατανιάς-Ηρακλής: 0-0
Ερμιονίδα-Εργοτέλης: 2-0
Βέροια-Απόλλων Σμύρνης: 1-1
Καλλονή-Αιγινιακός: 5-0
Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης: 1-1