X

Ντεμπούτο Νίνη στα Χανιά

Ο Σωτήρης Νίνης θα κάνει την πρώτη εμφάνιση του με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τα Χανιά στην Κρήτη.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο 24χρονος μέσος επέστρεψε τον περασμένο Νοέμβριο στην ομάδα που τον ανέδειξε, η μπλε κάρτα του έφτασε και ο Γιάννης Αναστασίου προορίζει τον Νίνη για βασικό στο ματς της Πέμπτης με τα Χανιά στην Κρήτη για το Κύπελλο. Οι ''πράσινοι'' έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο, ώστε να έχουν καλύτερη θεωρητικά κλήρωση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Δώνης, Σταματάκης, Στάικος, Μπούι, Μπαϊράμι, Ντίνας, Νίνης, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν οι Στιλ-Μπεργκ-Ζέκα-Ατζαγκούν-Μέντες-Πέτριτς, αλλά και ο Σίλντενφελντ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα ο Κροάτης στόπερ. Άλλωστε το τριφύλλι κινείται για την απόκτηση και δεύτερου κεντρικού αμυντικού, μετά τον Ταυλαρίδη, και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ελλάς Βερόνα για τον Ουρουγουανό Ροντρίγκες.