X

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Εργοτέλη

Χατ τρικ πέτυχε ο Μπεργκ (12΄,15΄,42΄), ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Κλωναρίδης (8΄,23΄).

Ant1news

Με σκορ και θέαμα έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός, καθώς διέλυσε με 5-0 τον Εργοτέλη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Χατ τρικ πέτυχε ο Μπεργκ (12΄,15΄,42΄), ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Κλωναρίδης (8΄,23΄).

Το τελικό αποτέλεσμα μαρτυρά πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται αναμφισβήτητα για το καλύτερο πρώτο ημίχρονο των «πρασίνων» από την έναρξη της περιόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που την περασμένη Δευτέρα είχε χάσει ένα... τσουβάλι γκολ στους «Ζωσιμάδες» βρήκε πέντε φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο α΄ 45λεπτο έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή το Μάρκους Μπεργκ, που πέτυχε χατ τρικ, στην... επιστροφή του -ουσιαστικά- στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.



Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης (78΄ Κουτρουμπής), Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς (73΄ Καρέλης), Κλωναρίδης (60΄ Νίνης), Μπεργκ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Χαντί (46΄ Χαλκιαδάκης), Ρέντζας, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Γκέντοζγλου, Φιντέλεφ, Σιμάο, Γιουσούφ (72΄ Κούτρης), Μπουγκντάνοφ (27΄ Μποε-Καν)