X

Σπουδαία ανατροπή για τον Λεβαδειακό δια ποδός Μάντζιου

Ένα «χρυσό τρίποντο» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πήρε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας των Αρκάδων με 3-1 στη Λιβαδειά.

Ant1news



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο, που πέτυχε δύο γκολ και έφτιαξε το τρίτο, ο Λεβαδειακός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λιβαδειά, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και απομακρύνθηκε αισθητά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ με την κεφαλιά του Μπαράλες στο 12ο λεπτό, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ήρθε από τον 31χρονο επιθετικό. Συγκεκριμένα, στο 18΄ ο Μάντζιος απάντησε και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ με το… καλημέρα στην επανάληψη (46΄), διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα, ο ίδιος δημιούργησε και τρίτο γκολ του Λεβαδειακού στο 80ο λεπτό, στρώνοντας στον Μιλοσάβλιεβ, που έγραψε το τελικό 3-1. Από πλευράς τους, οι Αρκάδες που προσπαθούσαν να αντιδράσουν σε όλο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν μέχρι το τέλος, δεν κατάφεραν όμως να βρουν κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώστιος, Ζίτο, Τομάς, Ορτέγκα (59' Μπουσταμάντε), Μιλοσάβλιεβ, Μιλιάζες, Γκόμεζ (79' Πίντερ), Βούκσεβιτς (90' Βούκτσεβιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (78' Μουκάμ), Τσοκάνης (54' Ρόλε), Μουνάφο, Παντελιάδης, Μάσα (68' Φερνάντες), Μπαράλες, Γιαννιώτας.