X

Χάρα ο «εκλεκτός» του Περέιρα

O Φράνκο Ντανιέλ Χάρα είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο 27χρονος Αργεντινός αποτελεί προσωπική εισήγηση του Βίτορ Περέιρα, με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να έχει ανάψει επίσης το «πράσινο φως» για τον συμπατριώτη του. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει τον παίκτη από τη Μπενφίκα στην οποία και ανήκει.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και είναι πολύ πιθανό ο Χάρα να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αργεντινός είναι περιφερειακός επιθετικός και μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Ο Περέιρα θεωρεί πως ταιριάζει στη φιλοσοφία του, καθώς διαθέτει ταχύτητα και τεχνική.

Στις 30 Ιανουαρίου του 2010 η Μπενφίκα απέκτησε το διεθνή Αργεντινό (1 γκολ σε 4 ματς) από την Άρσεναλ Σαραντί έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά την πρώτη του γεμάτη χρονιά (3 γκολ σε 26 ματς), ο 27χρονος παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική Γρανάδα (31/3 γκολ 2011-12) και στις Σαν Λορένσο (26/2 γκολ 2012-13) και Εστουντιάντες (23/4 γκολ 2013-14) της Αργεντινής. Φέτος ο Χάρα δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζέσους και ετοιμάζεται να ρίξει «άγκυρα» στο λιμάνι του Πειραιά.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Νέτο εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών. Παρότι οι ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος βρίσκεται πολύ κοντά στην Ελλάς Βερόνα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοούνται και συνεχίζουν τις επαφές με την Ζενίτ για το δανεισμό του διεθνή στόπερ.