X

Ήρθε ο Χάρα, ακολουθεί ο Νέτο

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χάρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Φράνκο Χάρα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 15:30 και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι του φόρεσαν ένα κασκόλ των πρωταθλητών στο λαιμό. Ο 27χρονος δεν έκανε δηλώσεις και αναχώρησε αμέσως για τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Χάρα θα αποκτηθεί με κανονική μετεγγραφή, με τη Μπενφίκα να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η επόμενη «ερυθρόλευκη» άφιξη θα αφορά τον Λουίς Νέτο. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και περιμένει το «οκ» της Ζενίτ, προκειμένου ο συμπατριώτης του Περέιρα να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Οι Ρώσοι θέλουν να ξεφορτωθούν το ηγεμονικό συμβόλαιο του Νέτο, αλλά πρώτα θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μπορεί να παίρνει ευκαιρίες από τον Περέιρα, όμως η αλήθεια είναι πως οι πρωταθλητές αναζητούν κάτι καλύτερο για τις πτέρυγες της επίθεσης. Μόλις το βρουν, ο Σουηδός θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς – Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ.

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση Πουλίδο. Ο Μεξικανός περιμένει με αγωνία την απόφαση του CAS, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δανεικοί αναμένεται να δοθούν οι Ολαϊτάν, Πελέ και Ιμπραήμ, ενώ ελεύθεροι θα μείνουν οι Γκαζαριάν (ίσως δοθεί δανεικός) και Μπονγκ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα μεταβεί με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ στην αποστολή του στην Κρήτη, για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.