X

«Όρθιος» έμεινε στην Ξάνθη ο ΠΑΣ

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση, στα Πηγάδια, ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ant1news


Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν, στα Πηγάδια, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. Η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League έληξε 1-1. 

Η Ξάνθη ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν εύρισκε εύκολα διαδρόμους προς την εστία του, ανίκητου, στο πρώτο ημίχρονο, Βελλίδη ενώ ο ΠΑΣ επιχειρούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, τελικά, στο 54ο λεπτό με τον Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος τελείωσε άψογα τον συνδυασμό των Σολτάνι και Λουσέρο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 21 λεπτά αργότερα με δυνατή κεφαλιά του Τσάβες.    

Οι Ακρίτες θα μπορούσαν, πάντως, να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις αλλά ο Βελλίδης είπε «όχι» στον Γουάλας και ο ΠΑΣ συνέχισε την παράδοση που τον θέλει αήττητο στην Ξάνθη. 

Οι συνθέσεις: 

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γκομσί (81' Γουάλας) , Μπέρτος, Φλίσκας, Βασιλακάκης (60' Ομπόντο), Λουσέρο, Σολτάνι (68' Μπέλιτς), Κλέιτον, Καπετάνος. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (65' Ιλιτς), Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσουκαλάς, Τσάβες (85' Σαπαλίδης), Στρούνα (72' Λόπες), Μανιάς.