X

Παναθηναϊκός: Μπεργκ μέχρι το 2018

Ο Μάρκους Μπεργκ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 και δήλωσε ότι βλέπει ένα πολύ καλό και πράσινο μέλλον.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και οι ετήσιες απολαβές του θα είναι πλέον 600 χιλιάδες ευρώ. Η επίσημα ανακοίνωση αναφέρει ότι ''η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018''. 

Από την πλευρά του ο Μπεργκ δήλωσε ότι ''είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Όλοι στο Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντι μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και... πράσινο μέλλον''.