X

Κι άλλοι Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Το πλάνο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι με ηγέτη τον Μάρκους Μπεργκ που πείστηκε από το πρότζεκτ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Για ποιες θέσεις ψάχνονται οι ''πράσινοι''.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Μάρκους Μπεργκ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και ένας από τους βασικούς λόγους για την παραμονή του ήταν το πρότζεκτ που του παρουσίασαν ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος. Το πλάνο αυτό προβλέπει την απόκτηση και άλλων παικτών επιπέδου Μπεργκ προκειμένου η ομάδα να βελτιωθεί ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με με μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι προβλέπει σε πρώτη φάση την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αμυντικού μέσου, ενός αριστεροπόδαρου μέσου και ενός επιθετικού, ενώ θα γίνει κίνηση για στόπερ, εφόσον αποχωρήσει ο Σίλντενφελντ. Παράλληλα θα γίνει πρόταση στον Πέτριτς για παραμονή στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές.

Οι ''πράσινοι'' περιμένουν την απάντηση του Γιώργου Γκαλίτσιου για το δεξί άκρο της άμυνας και ο κύκλος των αναπροσαρμογών σε παίκτες του τριφυλλιού θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του.