X

Ώρα «μηδέν» για αμυντικό στον Ολυμπιακό

Προβληματισμός στους Πειραιώτες με τη στασιμότητα στο θέμα της απόκτησης του Νέτο.

Ant1news

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν για την ποιοτική ενίσχυση της άμυνας και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται υπό πίεση. Ο Λουίς Νέτο αγωνίζεται βασικός στα φιλικά της Ζενίτ και όσο οι Ρώσοι δεν ανακοινώνουν την απόκτηση στόπερ, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες της συνεργασίας του Πορτογάλου με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Νέτο αποτελεί τον διακαή πόθο τον Βίτορ Περέιρα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του «ερυθρόλευκου» τεχνικού, με αποτέλεσμα οι πειραιώτες να μην έχουν ενεργοποιήσει άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν επαφές με υποψηφίους στόχους όπως ο Νοβαρέτι της Λάτσιο ή δεν κοιτούν περιπτώσεις σαν του Μεξικανού Ρέγες της Πόρτο και του Γάλλου Σαρ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Για το θέμα του εξτρέμ, ο Βίτορ Περέιρα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός εμφανίζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα στο Ρέντη και ο Πορτογάλος θεωρεί πως πρέπει να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία. Εκτός κι αν βρεθεί κάτι καλύτερο από τον Τζίμι στις τελευταίες μέρες των μετεγγραφών.

Κάτοικος Βοιωτίας θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Άλαν Πουλίδο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένουν τη δικαίωση του Μεξικανού από το CAS και προσανατολίζονται να τον παραχωρήσουν δανεικό στο Λεβαδειακό μέχρι να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα. Άλλωστε με την έλευση του Χάρα, ο Ολυμπιακός είναι πλήρης στη «γραμμή κρούσης».

Ο Αργεντινός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα του Πειραιά στον αποψινό (19.30) αγώνα του κυπέλλου με τον Τύρναβο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μετά το 0-3 του «Αλκαζάρ», η ρεβάνς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τις «ρεζέρβες» να αποδείξουν στον Περέιρα πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Χάρα, Βέργος, Σάλιακας, Φουστέρ, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Λάτσι, Πελέ, Μπενίτες, Σαλίνο και Ντουρμάζ.