X

Γκολ και θέαμα από τον Ολυμπιακό

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Ολυμπιακός, διασύροντας με 8-0 τον Τύρναβο στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ant1news

Καταιγιστικοί ήταν οι ερυθρόλευκοι, που σκόρπισαν τους αδύναμους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας 8 γκολ και προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους οπαδούς τους.

Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και του 3-0 στον πρώτο αγώνα.

Ο Περέιρα παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές, προκειμένου να διαπιστώσει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αναπληρωματικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Αργεντινός Χάρα, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ήταν σε μεγάλα κέφια, πέτυχε τρία γκολ (55’, 57’ 82) και δημιούργησε τα δύο του Μιλιβόγεβιτς (9’, 25’). Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν ο Διαμαντάκος (11’), ο Μπουχαλάκης (17’) και ο Φουστέρ με πέναλτι στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58’ Πελέ), Μαζουακού (46’ Φουστέρ), Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (46’ Χάρα), Μπενίτες.

Τύρναβος: Μάλτζαρης (46’ Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας, Χαλούλος, Εμμανουήλ, Γεωργίου, Αλεξίου (62’ Όττα), Σουλιώτης, Στεριαννός, Ιβανίδης.