X

Ο Πανιώνιος "λύγισε" τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη

Νίκη-ανάσα πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στον Πανθρακικό, επικρατώντας με 2-1 της ομάδας της Κομοτηνής.

Ant1news



Σε ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια, ο Πανιώνιος αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός, παίρνοντας μία πολύτιμη νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν μόλις στα 29 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα με ένα εξαιρετικό σουτ του Μητρόπουλου,  ενώ ο Γιάννου στο 55΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας γερά θεμέλια για την κατάκτηση της νίκης.

Η απάντηση του Πανθρακικού, που είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μπαϊκαρά και τον Ιγκόρ στο 32΄και στο 33΄, αντίστοιχα, ήρθε στο 62ο λεπτό όταν και Τζάνης μείωσε με κεφαλιά σε 2-1. Ακολούθησε μία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπουμάλ στο 64΄, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα (65΄) οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με τον Ιγκόρ. 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν άλλες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το 2-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Ρισβάνης, Πάνος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός (68' Σιώπης), Μπουμάλ (82' Μασούρας), Φούντας (90+2' Μπακασέτας), Γιάννου.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχία, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά (62' Μπαλντά), Ποτουρίδης, Ρομέου (79' Μάρτινς), Εμπόου, Τζάνης (73' Χασομέρης), Ντιγκινί, Ιγκόρ.