X

Επιστροφή στις νίκες για την Καλλονή με σύμμαχο τον άνεμο

Ο άνεμος στάθηκε στο πλευρό της Καλλονής και η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ant1news



Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα πήρε η Καλλονή χάρη στη νίκη της με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι με σύμμαχο τον άνεμο κατάφεραν να σκοράρουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη στο 74ο λεπτό και επέστρεψαν στις νίκες μετά από έντεκα αγωνιστικές.

Η Καλλονή άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι Αρκάδες στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη βρήκε την ευκαιρία να βγει μπροστά και να απειλήσει με μακρινά σουτ, φτάνοντας εν τέλει σε μία σημαντική νίκη, που την απομακρύνει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας (61' Γιορέντε), Μαρσέλο (61' Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (82' Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Κιτόκο (84' Ζησόπουλος), Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (77' Μουκάμ), Μουνάφο, Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκούρτης (69' Ιγκλέσιας).

* Νωρίτερα, ο Πανιώνιος πήρε νίκη-οξυγόνο με 2-1 κόντρα στον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη.