X

Για το +5 στη Βέροια ο Ολυμπιακός

Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός καλείται να εκμεταλλευτεί το «δώρο» του Παναιτωλικού απόψε (19.30) στη Βέροια και να ξεφύγει με 5 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να στήσουν «πάρτι» τίτλου στο βορρά υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και 2.500 οπαδών τους. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν την επικίνδυνη Βέροια, σε μία εχθρική ατμόσφαιρα και σε ένα πολύ κακό τερέν.

Παρότι ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα του κυπέλλου με τον Τύρναβο, ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να εμπιστευτεί την εντεκάδα του πρωταθλήματος. Ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουάκου να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Παρτενέρ του Μανιάτη στο κέντρο θα είναι ο Κασάμι, έχοντας λίγο πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτή τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου και στα άκρα οι Αφελάι και Ντοσεβί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Σαλίνο, Γιαννούλης και Χάρα.

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα ο Ντέλβιν Εντιγκά, αφού το Κονγκό ηττήθηκε με 4-2 από τη Δημοκρατία του Κονγκό στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Έτσι ένα ακόμη «όπλο» θα προστεθεί στη «φαρέτρα» του Βίτορ Περέιρα ενόψει του αγωνιστικού «Γολγοθά» του Ολυμπιακού τις επόμενες 5 εβδομάδες.