X

Πρόβλημα με Σιόβα και οι «εκλεκτοί» για την Ευρώπη

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο αφήνει ο Περέιρα τον Δημήτρη Σιόβα. Η λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Σιόβας αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει Τούμπας. Τη θέση του πανύψηλου κεντρικού αμυντικού στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήρε ο Ντοσεβί. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Φελίπε Σαντάνα θα είναι ο παρτενέρ του Τάσου Αυλωνίτη στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. 

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Μέγιερι, Γιαννιώτη, Αυλωνίτη, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλη, Χάρα, Φορτούνη, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτη και Φουστέρ. 

Όσον αφορά τη λίστα της UEFA, το όνομα του Φράνκο Χάρα δεν βρίσκεται μέσα στους «εκλεκτούς» του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τους Φορτούνη και Ντοσεβί, με τον Φελίπε Σαντάνα να παίρνει τη θέση του Ερίκ Αμπιντάλ. Εκτός Ευρώπης έμειναν ο Σαλίνο με τον Μπουχαλάκη. 

Στο μεταξύ, το CAS δικαίωσε την Τίγκρες και ο Άλαν Πουλίδο παραμένει παίκτης της μεξικανικής ομάδας. Ο 24χρονος στράικερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό, είχε καταθέσει έφεση στις 18 Δεκεμβρίου στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, αλλά το CAS την απέρριψε.