X

Αλαφούζος: Τα πρωταθλήματα να μην είναι κάλπικα

Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

«Εύχομαι τα πρωταθλήματα από εδώ και πέρα να μην είναι κάλπικα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την άφιξη του στην εκδήλωση, ενώ ερωτηθείς για το γηπεδικό τόνισε: «Εδώ θα μείνουμε» (Λεωφόρο).

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην ομιλία του προς τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Εμείς στον Παναθηναϊκό έχουμε ένα όνειρο που υπηρετούμε όλοι κι εγώ και κυρίως τα παιδιά μας. Έχω πολύ μεγάλη πίστη στην επιτυχία του ονείρου μας. Καλή χρονιά να έχουμε».

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε σε τρία κομμάτια, συμβολικά το πρώτο για την ΠΑΕ, το δεύτερο για τα μέλη της ομάδας και το τρίτο για τον κόσμο, με τον αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη να επιμελείται της κλήρωσης των δώρων.

Το πρώτο φλουρί πήγε στον Γιώργο Κόκκορη, τον μάγειρα του «Γεώργιος Καλαφάτης» και αντιστοιχούσε σε ένα τετραήμερο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, το δεύτερο στην υπεύθυνη του διοικητικού προσωπικού του ποδοσφαιρικού της ΠΑΕ Μαρία Κουλουρίδη και αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι στη Ρώμη, ενώ το τρίτο στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και ήταν ένα μπάρμπεκιου αξίας 1.000 ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το δώρο και για τη σημερινή ημέρα», σχολίασε ο Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού να παίζει δυνατά και τον Στράτο Σωπήλη να λέει αντί επιλόγου πέντε λέξεις: «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».