X

Με Ρομπέρτο στην «Τούμπα»!

Ανακοινώθηκε η αποστολή των Πειραιωτών για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Ant1news

Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία στην Τούμπα.

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε δίχως κάποια δυσάρεστη έκπληξη για τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής των ανέτοιμο Μποτία και τους Μπενίτες, Μπουχαλάκη (ένιωσαν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούςαντίστοιχα), Γιαννούλη, Εντινγκά, Σαλίνο και Διαμαντάκο.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι και Χάρα.

Στην τελευταία προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Παράλληλα, δουλεύτηκε αρκετά η σωστή αμυντική και επιθετική αντίδραση σε στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ), ενώ έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες «έβγαλαν» όλα όσα δούλεψαν στις ασκήσεις νωρίτερα.