X

ΠΑΟ: «Άσπρη μέρα» στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή και τα δύο επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ-Ολυμπιακό θα είναι καθοριστικά για τη μάχη του τίτλου. Χιόνι την Τετάρτη στο Κορωπί.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

 Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά από σχεδόν τρια χρόνια, όμως η διαφορά των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δεν αφήνει και πολλά περιθώρεια. Οι ''πράσινοι'' πάντως εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση του τίτλου και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αλλά ασφαλώς και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο, θα κρίνουν πολλά.

 Η προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί έγινε κάτω από έντονη χιονόπτωση και οι παίκτες του τριφυλλιού έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σωτήρης Νίνης, ενώ την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των τριων αποκτημάτων της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, των Νίνη-Ταυλαρίδη-Μαρία.