X

Νέα ατυχία με Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός χάνει πιθανότατα, τα κρίσιμα ματς με Παναθηναϊκό, Ντνίπρο και ΑΕΚ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ενός κακού, μύρια έπονται για τον Ολυμπιακό. Σαν να μην έφτανε η απογοητευτική εμφάνιση με την ΑΕΚ, ο Νταβίντ Φουστέρ υπέστη κάταγμα στο χέρι όπως ανακοίνωσε ο Ισπανός μέσω του facebook. O 33χρονος δήλωσε απογοητευμένος τόσο για το  νέο τραυματισμό του όσο και για την εικόνα των «ερυθρολεύκων» στον προημιτελικό του κυπέλλου και υποσχέθηκε να επανέλθει δριμύτερος.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ξανατραυματίστηκα με σπασμένο χέρι. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας από τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατά λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά... Ήθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις.

Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο. Λυπάμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φουστέρ.

Αν επιβεβαιωθεί και από το ιατρικό τιμ πως πρόκειται για κάταγμα, ο Ισπανός θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα ματς με τη Ντνίπρο στο Europa League και τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.