X

Ο Καρέλης «απέδρασε» τον Παναθηναϊκό από την Κρήτη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο Παναθηναϊκός απέδρασε με τη νίκη (3-2) από το «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ. Επεισόδια στιο τέλος αγώνα.

Ant1news



Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με δύο ανατροπές, ο Παναθηναϊκός «λύγισε» με 3-2 τον μαχητικότατο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλί», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με σουτ του Νίκου Καρέλη μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο η συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στους Κρητικούς. Οι παίκτες του  Αναστόπουλου πέρασαν στην αντεπίθεση και ισοφάρισαν στο 26ο λεπτό με τον Μονιάκη, ενώ έφτασαν στην ανατροπή στο 44΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.



Στην επανάληψη, εντούτοις, η εικόνα αντιστράφηκε. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφερε εκ νέου του ματς στα ίσια μόλις στο 49ο λεπτό με τον Πράνιτς,  ακολούθησε στο 59΄ δοκάρι του εξαιρετικού Καρέλη, ενώ ο ίδιος στο 75ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έγραψε το 3-2, χαρίζοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του, το οποίο την διατηρεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (31' Ροβίθης), Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς (78' Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μερεμπασβίλι, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (86' Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Μαυρίας (46' Νίνης), Πράνιτς, Πέτριτς (62' Ατζαγκούν).

* Μετά το τέλος ατου αγώνα ακολούθησαν επεισόδια από τους οπαδούς του ΟΦΗ, που εκσφενδόνισαν διάφορα αντικείμενα εναντίον της αποστολής των "πράσινων". Ο Νίκος Καρέλης δέχθηκε φωτοβολίδα την ώρα που πήγαινε προς τη φυσούνα, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε ότι ο  επιμελητής ποδοσφαιρικού τμήματος Γρηγόρης Παπαβασιλείου χτυπήθηκε από ένα κομμάτι τσιμέντου.