X

«Να είστε θύρα 7 στη Λεωφόρο»

Αυτό ζήτησαν οι φίλαθλοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού στη τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι.

Ant1news

Δύο ημέρες μετά την απογοητευτική εμφάνιση με τη Ντνίπρο, οι φίλοι του Ολυμπιακού ανέλαβαν δράση και προσπάθησαν να «αφυπνίσουν» παίκτες και προπονητή ενόψει του αυριανού ντέρμπι των «αιωνίων».

Το παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς για τον κόσμο των «ερυθρολεύκων». Αυτό κατέστησαν σαφές εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην σημερινή προπόνηση στο Ρέντη.

«Ξεχάστε τη Ντνίπρο. Ματώστε για το σύλλογο, για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είστε οπαδοί, Θύρα 7, σαν κι εμάς. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώσετε τη φανέλα. Ξεκινήστε από αύριο και μετά βλέπουμε και τον αγώνα με τη Ντνίπρο», ήταν το μήνυμα που πέρασαν οι οπαδοί, προσπαθώντας να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε τη σκυτάλη και τόνισε πως: «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα, μια οικογένεια, κι αύριο αυτό που θα κάνουμε είναι να παλέψουμε για τον Ολυμπιακό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό. Εσείς για εμάς και εμείς για εσάς».

Ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Μπενίτες, Διαμαντάκο, Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Γιαννούλη, τον ανέτοιμο Μποτία και τον τραυματία Φουστέρ.

Στη Λεωφόρο θα πάνε οι: οι: Μέγερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας και Αφελάι.