X

Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr και o μεγάλος τελικός Τσέλσι-Τότεναμ

Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά την Πέμπτη (22:05) στον ΑΝΤ1 και το www.ant1news.gr το Ολυμπιακός-Ντίνπρο και την Κυριακή (18:00) τον μεγάλο τελικό Τσέλσι-Τότεναμ.

Ant1news



Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πανδαισία συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα στον ΑΝΤ1 και το www.ant1news.gr, απ΄ όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά, σε απευθείας μετάδοση, τόσο τον επαναληπτικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντνίπρο, για τους «32» του Europa League, την Πέμπτη (22:05) στο «Καραϊσκάκη», όσο και τον μεγάλο τελικό του League Cup Αγγλίας, την Κυριακή (18:00), ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη με τον καθοριστικό αγώνα των Πειραιωτών στο Φάληρο απέναντι στους Ουκρανούς, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Κίεβο, προκειμένου να συνεχίσουν τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία στους «16» του Europa League, ενώ την ίδια ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στον ΑΝΤ1 όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλες τις «μονομαχίες» στη φάση των «32» του Europa League.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται την Κυριακή στις 18:00, με τον μεγάλο τελικό μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, με έπαθλο το τρόπαιο του League Cup της Αγγλίας, που φέτος ονομάζεται «Capital One Cup 2015».

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του τελικού του League Cup στην Ελλάδα και θα σας μεταφέρει ζωντανά τόσο από την τηλεόραση όσο και μέσω του διαδικτύου την σπουδαία μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου. Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ο οποίος εξασφαλίζει και συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την προσεχή περίοδο.