X

Η Τσέλσι κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Αγγλία

Η ομάδα του Μουρίνιο κατέκτησε το Λιγκ Καπ, επικρατώντας 2-0 της Τότεναμ στον τελικό που μετέδωσε ζωντανά ο ΑΝΤ1. Δείτε εδώ το βίντεο ΟΛΟΥ του αγώνα.

Ant1news

Μπλε βάφτηκε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Αγγλία. Η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο επιβλήθηκε 2-0 της Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ, σε έναν συναρπαστικό τελικό που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και διαδικτυακά από τον ant1news.gr

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι «Μπλε» του Λονδίνου βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την άμυνα των «Πετεινών» και να πετύχουν τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση.

Στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου, η μπάλα στρώθηκε στον Τζον Τέρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν από δεξιά και εκείνος με σουτ την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Λορίς.

Στο 56ο λεπτό, ο Φάμπρεγκας έβγαλε μπαλιά στον Ντιέγκο Κόστα, εκείνος σούταρε από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε στον Γουόκερ και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον γκολκίπερ της Τότεναμ, για το 2-0.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου δεν δίστασε να καταβρέξει τον καμεραμάν που βρισκόταν πίσω του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Κέιχιλ, Φάμπρεγκας (88’ Όσκαρ), Γουίλιαν (76’ Κουαδράδο), Ντιέγκο Κόστα (90’ Ντρογκμπά), Αζάρ.

Τότεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βέρτονγκεν, Ρόουζ, Μπενταλέμπ, Μέισον (71’ Λαμέλα), Τσαντλί (80’ Σολδάδο), Έρικσεν, Τάουνσεντ (62’ Ντεμπελέ), Κέιν.

Για να φτάσει στον φετινό τελικό, η Τσέλσι απέκλεισε τις Μπόλτον, Σριούσμπερι, Ντέρμπι και Λίβερπουλ, ενώ αντίστοιχα η Τότεναμ χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον, Νιούκαστλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τα highlights του τελικού Τσέλσι-Τότεναμ:

Ο τελικός του League Cup, όπως τον μετέδωσε ο ΑΝΤ1: