X

Προς επανέναρξη το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ

Αισιόδοξος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκ.

Ant1news

Προς επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο φαίνεται να προσανατολίζεται η πολιτεία, μετά τις ομόφωνες αποφάσεις για δέσμη μέτρων από τις ομάδες, στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του υπολοίπου του.

Αυτό αναμένεται να ζητήσει και ο Γιώργος Μποροβήλος στην συνάντηση που θα έχει αύριο με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Σε δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, προχώρησαν οι «ισχυροί άντρες» των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με το κλίμα να είναι ασφαλώς ηπιότερο μετά την ένταση των προηγούμενων ημερών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια πρόταση που περιλαμβάνει δραστικά μέτρα για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αλαφούζος ήταν λιτός στις δηλώσεις και είπε στους δημοσιογράφους: «Είχαμε μία συζήτηση, όπου αποφασίσουμε να λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας ή τέλος πάντων εκτός διοικητικού συμβουλίου. Συμφωνήσαμε να κοιτάξουμε πως θα λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτή της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση ποινών για τις ομάδες».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Δημήτρης Τζελέπης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση, αφού πρώτα προχωρήσει η λήψη μέτρων και συνεργασία των παραγόντων, ιδίως των μεγάλων ομάδων, καθώς πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είμαστε σε μια κατάσταση αναμονής κι εμείς. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Το ραντεβού είναι για αύριο το μεσημέρι στις 15:00, όταν και θα μας ενημερώσει ο υφυπουργός τι θα γίνει. Θα πάει ο κ. Μποροβήλος, θα ενημερώσει για όσα αποφασίστηκαν χθες στο ΔΣ κι ελπίζουμε ότι η εξέλιξη θα είναι θετική για την επανέναρξη του πρωταθλήματός μας. Από τη στιγμή που συμφωνήσαμε πάνω σε αυτές οι προτάσεις και θα πάνε κατευθείαν στο συμβούλιο της ΕΠΟ για να περάσουν στον πειθαρχικό κώδικα, ελπίζω πως θα εφαρμοστούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζελέπης.