X

Ένα «ηλεκτροσόκ» αξίας 500.000 ευρώ στους «ερυθρόλευκους»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πλήρωσαν τις απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Είθισται όταν μία ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ο πρόεδρος να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Συνήθως την «πληρώνει» ο προπονητής, επειδή όμως ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται μόλις δύο μήνες στον Ολυμπιακό και φέρει ελάχιστη ευθύνη για το ρόστερ των «ερυθρολεύκων», ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε το «ηλεκτροσόκ» να… αγγίξει την τσέπη των ποδοσφαιριστών.

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών ήταν ξεκάθαρο και ακούστηκε από το Ρέντη μέχρι το Κίεβο: «500 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για τις απογοητευτικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και τη Ντνίπρο στην Ουκρανία και τα λάθη που έγιναν θα διορθωθούν το καλοκαίρι». Οι παίκτες δεν απάντησαν στην ομιλία του προέδρου, εκτός από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε: «Θέλω, εδώ μπροστά σε όλους, να ζητήσω συγνώμη για την αποβολή μου στο παιχνίδι με την Ντνίπρο».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σταμάτησε εδώ, αφού μίλησε τόσο με τον Βίτορ Περέιρα όσο και με τους αρχηγούς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε τους Μανιάτη, Φουστέρ, Ρομπέρτο και Τσόρι και τους ζήτησε να δώσουν στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τι είναι Ολυμπιακός, τι θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού και πόσο σημαντικός είναι ο επαναληπτικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Είναι η ώρα της αντεπίθεσης. Εσείς πρέπει ως αρχηγοί να μπείτε στην πρώτη γραμμή, να δώσετε το παράδειγμα στους άλλους. Θέλω να ματώσετε σε όλα τα παιχνίδια. Τελείωσαν τα λόγια. Σας το είπα και πριν. Αντεπίθεση», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους αρχηγούς του Ολυμπιακού.

To μήνυμα της αντεπίθεσης ανέλαβε να το μεταφέρει ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Βοιωτός γνωρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να «σβήσουν» το πρόστιμο με την κατάκτηση του νταμπλ όπως έγινε και πριν από 3 χρόνια. Τότε ο πρόεδρος είχε επιβάλει την ίδια χρηματική ποινή μετά την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο. Όταν, όμως, η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο κ. Μαρινάκης αναίρεσε το πρόστιμο των 500 χιλιάδων ευρώ.

Έτσι και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να ανέβουν το δικό τους «γολγοθά» μέχρι το Πάσχα, γνωρίζοντας πως είναι στο χέρι τους μετά την οικονομική «σταύρωση» να έρθει η… ανάσταση!!!