X

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους "πράσινους", που αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην άδεια "Λεωφόρο" και θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για τον τίτλο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η αφαίρεση των τριών βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σκόρπισε απογοήτευση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε όλην την εβδομάδα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, λέγοντας τους ό,τι ''τίποτα δεν έχει χαθεί και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς''.

Άλλωστε οι ''πράσινοι'' έχουν καταθέσει έφεση -  αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα - και ελπίζουν να δικαιωθούν.

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών στην Λεωφόρο, με στόχο τη νίκη, ώστε να εναντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για τον τίτλο, με την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να βρίσκεται στους 6 βαθμούς με τα σημερινά δεδομένα.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην φετινή σεζόν Νίκος Καρέλης, προπονήθηκε την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Ατζαγκούν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στη θέση του ανέτοιμου Ζέκα.